Welkom allemaal

Ik ben Anne en ik zal voor Operatie Mobilisatie gaan werken in Zuid-Afrika. Via deze website zal ik jullie op de hoogte houden van alles wat ik doe.

Durban outreach

Afgelopen tijd ben ik op outreach geweest in Durban. Dit was een geweldige tijd, lees snel verder over alles wat we hier gedaan hebben. En hoe God in en door ons heeft gewerkt.

Giving Bibleclass

Tshega outreach

Deze blog staat in het teken van de Tshega outreach. Tijdens deze outreach heb ik veel met kinderen mogen werken. Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Lees meer in de blog!

MMT

Afgelopen week was het MMT (Mission Mobilising Training). Dit betekende dat er ongeveer 35 extra mensen op de basis rondliepen. Mensen van over heel Afrika kwamen naar de basis om meer te leren over missions. Zo waren er mensen uit Egypte, die ook wat kwamen vertellen over de situatie in hun land. Er waren mensen uit Seychellen (klein eiland in de oceaan), botswana, zimbabwe, Zuid-Afrika en Sierra Leone. Ik vond het erg leuk om al deze nieuwe mensen te ontmoeten en met hen te praten over hun cultuur.

Meer Blogs

Meld je aan voor de nieuwsbrief