Vuilnisbelt ervaringen

Geschreven op 11-02-2021

Deze week ben ik voor het eerst naar de vuilnisbelt geweest. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen.

De barmhartige samaritaan anno 2020

De Barmhartige Samaritaan

Geschreven op 16-12-2020

De barmhartige samaritaan anno 2020

Lock down ervaringen

Lock down ervaringen

Geschreven op 21-06-2020

Deze blog had al een paar weken eerder online moeten komen, maar om wat voor reden dan ook is het er niet van gekomen. Sorry daarvoor, maar vandaag is het zover ik zal jullie een update geven over mijn werk hier in Mamelodi. Op het moment van schrijven zitten we al 58 dagen in nationale lock down en zijn onze programma’s al 65 dagen gesloten. Het voelt nog steeds een gek dat het rustig en stil is op ons terrein, maar we hebben niet stilgezeten! Lees snel verder om te lezen wat wij allemaal hebben gedaan.

Durban outreach

Geschreven op 05-01-2020

Afgelopen tijd ben ik op outreach geweest in Durban. Dit was een geweldige tijd, lees snel verder over alles wat we hier gedaan hebben. En hoe God in en door ons heeft gewerkt.

Giving Bibleclass

Tshega outreach

Geschreven op 30-11-2019

Deze blog staat in het teken van de Tshega outreach. Tijdens deze outreach heb ik veel met kinderen mogen werken. Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Lees meer in de blog!

MMT

Geschreven op 23-10-2019

Afgelopen week was het MMT (Mission Mobilising Training). Dit betekende dat er ongeveer 35 extra mensen op de basis rondliepen. Mensen van over heel Afrika kwamen naar de basis om meer te leren over missions. Zo waren er mensen uit Egypte, die ook wat kwamen vertellen over de situatie in hun land. Er waren mensen uit Seychellen (klein eiland in de oceaan), botswana, zimbabwe, Zuid-Afrika en Sierra Leone. Ik vond het erg leuk om al deze nieuwe mensen te ontmoeten en met hen te praten over hun cultuur.

Eerste belevenissen in Zuid-Afrika

Geschreven op 10-09-2019

Ik zit alweer een week in Zuid-Afrika. In deze week heb ik veel nieuwe mensen mogen leren kennen en heb ik alweer veel dingen kunnen doen. Ik zal jullie in deze blog meenemen in mijn belevingen van de afgelopen weken.

Visum aanvraag

Geschreven op 11-08-2019

Vandaag weer een korte update over mijn voorbereidingen voor Zuid-Afrika. Ik wil jullie even meenemen naar ongeveer een week geleden. Op dinsdag mocht ik eindelijk mijn visum papieren inleveren. ’s Morgens ging ik samen met mijn vader heel vroeg op pad naar Den Haag. Ik was vol vertrouwen dat ik alles goed geregeld had en dacht de papieren in 1 keer goed in te kunnen leveren. Jammer genoeg was niets minder waar.

Uitzenddienst

Geschreven op 17-07-2019

Deze blog neemt jullie mee naar mijn uitzenddienst en alle andere dingen die ik afgelopen weken heb gedaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief