Over

Wat leuk dat je op deze pagina kijkt! Ik zal hier wat meer vertellen over mijzelf en over wat ik doe in Zuid-Afrika. Ook zal mijn thuisfrontteam zich voorstellen.

Wie ben ik?

Ik ben Anne Koster en heb 2 grote passies, namelijk God en kinderen. Vrienden zullen mij omschrijven als een vrolijke stuiterbal. Ikzelf zou het meer omschrijven als ik ben (bijna) altijd vrolijk en ben vaak enthousiast. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dingen met mensen te doen. Het kan zijn met vrienden op een terrasje zitten, met mijn familie leuke dingen doen, maar ik vind het ook leuk om andere mensen te helpen.

Wat ga ik doen?

Ik zal vanaf September 2019 naar Zuid-Afrika gaan om daar met Operatie Mobilisatie Gods liefde te delen met de mensen daar. Eerst zal ik een Mission Discipleship Training volgen. Deze training zal mij handvatten geven hoe ik kan evangeliseren en hoe ik om kan gaan met verschillende culturen. De training zal 6 maanden duren. Na de training zal ik mij nog voor 1,5 jaar inzetten voor Aids Hope. Aids Hope is een huis waar kinderen, tieners en vrouwen komen die te maken hebben met Aids. Hier helpt Operatie Mobilisatie hen. Dit doen ze door middel van huiswerkklassen, jeugd avonden of voor vrouwen door het leren van skills waarmee ze geld kunnen verdienen. Ikzelf zal waarschijnlijk gaan werken bij de huiswerkklassen of bij de kids outreaches. Hier mag ik mijn 2 passies gaan combineren, daar zie ik dan ook naar uit!

Wat doet Operatie Mobilisatie?

Operatie Mobilisatie is een internationale zendingsorganisatie. OM gelooft dat het Evangelie van Jezus Christus levens verandert. Wanneer mensen Jezus volgen, heeft dit invloed op de hele omgeving. Daar gaat OM voor: veranderde levens, die gemeenschappen veranderen en gemeenschappen die de wereld veranderen!

Het Thuisfrontteam

Hoi, wij zijn Inge (communicatie), Evert (vertrouwenspersoon), Dirk (financiƫn), David (algemeen), Jannette (gebed) en Johanneke (contactpersoon). Samen vormen we het thuisfrontteam van Anne. Dat betekent dat we haar helpen met de voorbereidingen voor haar reis. Ook zijn we de schakel tussen Anne en iedereen die haar ondersteunt als zij in Zuid-Afrika is. Wij geloven erin dat we doordat we Anne steunen, zelf bijdrage aan het verspreiden van het Goede Nieuws. Dat motiveert ons. Wil jij ook een bijdragen leveren of heb je vragen over het werk dat Anne gaat doen? Neem dan vooral contact met ons op! v.l.n.r.a. David Doorn, Dirk Koster, Evert van der Woude

v.l.n.r.v. Jannette Mom, Anne Koster, Inge Runhaar, Johanneke Smits

Meld je aan voor de nieuwsbrief